fredag 21 januari 2011

Arbetet med EP'n

Arbetet med EP'n, som är planerad att släppas under våren, pågår för fullt nu. Det mesta är färdigt för insjungning och vi påbörjade de riktiga insjungningarna förra studiohelgen av det material som är färdigt. Vi har ju kört flera insjungningar tidigare av vissa av låtarna, och de insjungningarna har varit till för att skapa och testa idéer för låtarna. Det är en spännande och rolig tid nu! Vi älskar musik och uttrycker våra tankar och hjärtans meningar i våra texter. Musik är en upplevelse och ett verk man skapar tillsammans. Vi vill nå ut till människor med budskap som vi känner och upplever är viktiga. Musik och sång är ett av de sätt som vi människor kan nå ut till varandra med.

För två veckor sedan hade vi studiohelg #1 2011. Den helgen kom Loinda Moonfish och vi jobbade på att sjunga in en av låtarna till EP'n. Det var en underbar dag med mycket skratt och glädje! Loinda Moonfish är en mycket härlig människa och vi är glada över att få samarbeta tillsammans med henne.

Nu i helgen kommer vi att ha studiohelg #2 2011 och Loinda Moonfish kommer att fortsätta med insjungningen. Det ska bli härligt och kul att träffas igen!

Parallellt med att Loinda Moonfishs insjungningar så sjunger Kristina Elliot in sina delar av EP'n uppe i Stockholm också. Kristina är en mycket trevlig och jordnära människa som vi tycker mycket om.

Det är spännande tider nu! :)



Här är lite bilder från den nya möbleringen i studion 

Vi skrotade sångbåset till
slut och satte upp en
inspelningshörna istället
Denanzas hörna
Masselitos hörna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar